Матраци Happy Dreams - Хайде да си лягаме!

ПРОДУКТИ
НОВО
ПРОМОЦИИ
МАГАЗИНИ
ХОТЕЛИ
Happy Innovation

Иновации за здравословен сън с поглед в бъдещето


Матрак с два различни вградени топера!
Предлагаме ви модел, произведен по американска технология – вградените Евро-топери от двете страни на матрака предоставят възможност да получите най-добрата опора според сезона и личното предпочитание.
Majesty – Добре дошли в царството на сънищата!Едностранен Евро-топер!Реализирахме технологията за Евро-топер с премиум височина. Той предлага комбинация от оптимална опора и изключителен комфорт. А визията на матрака би подхождала на всяко кралско легло!

Роялти – Комфортът, за който мечтае вашето тяло!Aqua Pur

Aqua Pur - профилирана пяна със 7 зони на плътност – за перфектна опора във всички точки на тялото. Лекото усещане за пружиниране подпомага смяната на позата по време на сън, а каналните отвори подобряват циркулацията на въздух. Разработена във варианти N (нормална плътност) и HD (висока плътност, предназначена за големи натоварвания).


MemoGel

MemoGel – иновационна комбинация от мемори пяна и охлаждащ гел. Някои материали просто са създадени един за друг! Резултатът е перфектна опора и регулиращ телесната температура ефект.


Свързващ модул

Свързващ модул за обща повърхност за сън. С вашия партньор имате различни предпочитания за матрак? Това вече не е проблем. Два отделни матрака в една спалня (дори в две съседни легла!) може да бъдат плътно съединени посредством свързващ модул. Не е необходимо да се лишавате от комфорта в името на практичността. Сега може да имате и двете!


Иновации за здравословен сън с поглед в бъдещетоЗа използване при по-голямо натоварване. Матраците от сериите Bonnell и Hybrid Bonnell, във вариант XL, са допълнително подсилени за по-голяма издръжливост и устойчивост.


3D Лента

Предлагаме на вашето внимание иновационна 3D лента, осигуряваща по-добра циркулация на въздух и елегантен дизайн на матрака.

Матраци Happy Dreams

НОВИНИ

Болките в гърба – защо се появяват и как да се предпазим?

СЕЛЕКТОР ЗА МАТРАК

Изберете най-подходящия за вас матрак в 5 лесни стъпки!

БЕЗПЛАТНО

Получавате повече!

Марки, които предлагаме: