Матраци Happy Dreams - Хайде да си лягаме!

ПРОДУКТИ
НОВО
ПРОМОЦИИ
МАГАЗИНИ
ХОТЕЛИ
Happy NewCamella Gold е най-новата премиум серия възглавници и завивки с естествена камилска вълна на марката White Boutique.

Завивките и възглавниците са със 100% пълнеж от камилска вълна, чиито естествени термо- регулиращи функции  запазват топлината на тялото в студения сезон и съхраняват усещането за прохлада през топлите нощи.
Камилската вълна е по-лека в сравнение с другите видове вълна и това ѝ позволява да отвежда влагата по време на сън, осигурявайки дълбока, пълноценна и здравословна почивка.

Камилската вълна е естествен продукт, подходящ за хора с алергии. Те ще се наслаждават на по-чиста среда, тъй като материалът е хипоалергенен. Множеството вълнени влакна създават дишаща среда, неблагоприятна за микроорганизмите в домашната прах и акари.

Възглавниците и завивките Camella Gold ще ви осигурят комфортен и пълноценен сън, както през топлите, така и през студените нощи.
Потопете се в луксозната прегръдка с продуктите на White Boutique!

Интелигентната тъкан в протекторите съхранява излишната топлина, която тялото ни освобождава, за да ни осигури постоянна температура докато спим

София, 20 юли 2016 год., Уникалните термо регулиращи протектори за възглавница и матрак Velfont са вече достъпни за българските потребители. Благодарение на вградената в плата технология Outlast®, тази интелигентна тъкан абсорбира топлината на тялото ни и я съхранява в микрокапсули докато достигнем индивидуалната си температура на комфорт по време на сън.

Микрокапсулите съхраняват излишната за нас температура докато спадне тази на тялото ни и по този начин създават усещане за свежест и прохлада. Веднъж отнел необходимото количество топлина, „Smart fabric” започва да я освобождава, за да поддържа идеалния баланс и да се превърне в съвършения терморегулатор в леглото.
Охлаждащите протектори са произведени ексклузивно за Happy Dreams в Испания. Пълната гама е вече налична в магазините на марката и онлайн, и се предлагат както за възглавници, така и в размери за матраци.

Охлаждането по време на сън запазва качеството на съня и предоставя възможността на тялото и мозъка ни да се възстановят от работата и стреса през деня. Добрата терморегулация увеличава времето на спящия прекарано в третата най-важна фаза на дълбок сън. Точно тогава тялото ни регенерира тъкани, наблюдава се растеж на костите и мускулите и засилване на имунната система.
Протекторът запазва качеството и удължава живота на матрака и възглавницата през годините на ежедневна експлоатация. Освен, че предпазва от натрупване на домашна прах, замърсяване, всички потребители трябва да знаят, че тялото на човек на средна възраст отделя средно около 30 милилитра течност по време на сън, която веднъж попаднала в леглото ни трудно може да бъде изтеглена и благоприятства развитието на бактерии, а оттам и алергенни състояния. За това и използването на предпазен протектор е задължително за запазване на здравословната хигиенична среда в спалнята.

Повече за охлаждащия протектор за възглавница Velfont може да намерите тук:

Повече за охлаждащия протектор Velfont  за матрак, както и наличните размери може да намерите тук:

Добре познатите испански протектори за матрак B-Sensible - вече и с козметичен ефект! Протекторите са със 100 % лицензиран Tencel материал и дишаща непромокаема мембрана Dermofresh. Обхващат плътно матрака като калъф. Специалната обработка с цинков оксид, втъкан в плата чрез патентован процес, осигурява:

• Козметичен и регенериращ ефект върху кожата на лицето (подобен на повечето кремове за лице с цинков оксид)

• Тъканта не задържа миризми - eфект, запазващ се дори и след многократно пране

• Антибактериален ефект

Козметичният ефект на цинковия оксид присъства и в Протектор за възглавница Tencel

Иновационният охлаждащ гел създава перфектната триизмерна повърхност за сън, а мемори пяната осигурява съвършена опора във всички части на тялото като облекчава точките на напрежение.

Телесната температура се балансира, умората, сковаността и болката отстъпват лесно пред пълноценния релакс в условия на безтегловност и неописуемо блаженство.
С MemoGel имаме среда, недостъпна за бактерии и микроби, потенето по време на сън намалява, а натрупаното напрежение през деня се освобождава.


Матраци Happy Dreams

НОВИНИ

Болките в гърба – защо се появяват и как да се предпазим?

СЕЛЕКТОР ЗА МАТРАК

Изберете най-подходящия за вас матрак в 5 лесни стъпки!

БЕЗПЛАТНО

Получавате повече!

Марки, които предлагаме: