Матраци Happy Dreams - Хайде да си лягаме!

ПРОДУКТИ
НОВО
ПРОМОЦИИ
МАГАЗИНИ
ХОТЕЛИ
STEARNS & FOSTER® ALWAYS DREAM™

Основа и табла Stearns & Foster

основа и табла Stearns&Foster - Основа и табла Stearns & Foster
ОСНОВА - ВАЖНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
 • Височина - 23 см
 • Дървена основа с твърди дървени ламели
 • Вертикални шевове върху текстила с щампи на лилии
 • Бронзирани метални ъглови елементи

Основата абсорбира ежедневното напрежение от тежестта и движението на тялото, за да се наслаждавате по-дълго на луксозния си матрак. Вграждаме полу-гъвкави модули в горната част на подматрачната рамка, за да може да се поема по-лесно натиска от теглото и движението. По този начин се осигурява по-дълготраен комфорт, в сравнение с обикновените дървени основи.

И тъй като всеки детайл е от значение - елегантните ъглови предпазители, които поставяме, осигуряват безопасност и добавят изисканост и дълготрайност на основата. Изработени от твърд бронз в старинен стил, те се съчетават прекрасно със системата PrimaVent™.

Красиво изработените основи Stearns & Foster са гаранция, че ще се наслаждавате пълноценно на вашия матрак години наред .

Усилията ни за дълготрайно качество са насочени и към основата, която се предлага с 10-годишна гаранция на Stearns & Foster.

ТАБЛА - ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
 • Височина - 150 см
 • Дълбочина - 15 см
 • Вертикални шевове в предната част
 • Кафяви велурени ленти

Таблите Stearns & Foster са създадени да допринасят още повече към усилията ни за качество и изкусно майсторство. Създадени с емблематичните за Stearns & Foster стил и текстил, таблите се съчетават умело и с матраците и с основата, с нейните луксозни кафяви велурени ленти и деликатно заоблени краища.

КАРАЧЕТА - ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
 • Височина - 15 см
 • Крачета от бук с ефект венге

Крачетата са чудесно допълнение към матраците, основите и таблите на Stearns & Foster. За всяка основа са нужни 4 крачета, а за двойната - 8.
Може да си мислите, че спите добре нощем, но често проблемите с гърба и кръста започват на по-късен етап. Това, че сънят ви е дълбок не означава, че тялото ви получава всичко, от което се нуждае. Затова, време е да осигурите подходящо легло за сън. С новите предложения за легла основа и табла Stearns & Foster може да имате компактност, стил и комфорт в дома. Не правете компромиси със здравето и тялото си. Подарете си нови и удобни легла за всяка нощ. Изработени по съвременни технологии, те ще се погрижат за правилната поза по време на най-дългата почивка.


Размер Цена*
140 x 200 2905
80 x 200 1626
90 x 200 1626
100 x 200 1626
Размер Цена*
140 x 150 (табла) 2518
160 x 150 (табла) 2834
180 x 150 (табла) 3150
200 x 150 (табла) 3465
220 x 150 (табла) 3781
*Цените са за 1 брой, в лева, с включен ДДС.

Матраци Happy Dreams

НОВИНИ

Болките в гърба – защо се появяват и как да се предпазим?

СЕЛЕКТОР ЗА МАТРАК

Изберете най-подходящия за вас матрак в 5 лесни стъпки!

БЕЗПЛАТНО

Получавате повече!

Марки, които предлагаме: