Цял ден да тествам матраци – моят Перфектен ден

Получихме покана от блогът за уеб дизайн във Варна и решихме да се включим в блог щафетата на тема Моят перфектен ден. Това е една много интересна инициатива, която тръгна преди седмица от Пламен Петров? Ще разкажем с няколко изречение за перфектния ден на Слончето Happy :)

За всяко щастливо слонче е изключително важно да се чувства полезно. За това в своя Перфектен ден, слончето Happy получава най-страхотната задача от ръководството на Happy Dreams. То трябва да тества всички налични матраци в склада на фирмата – а те хич не са малко.

Преди да започне с работата, Happy си прави план да следва плътно каталога за Матраци и аксесоари за сън на фирмата. Започва от серията матраци Comfort, следват Bio матраците и накрая Vip матраци. По сметките на Happy, за един ден ще се справи със задачата и ще има още по-обективно мнение за качеството на всеки продукт от магазините за матраци в София. Така ще може да помага на клиентите в сайта, блога, Facebook и разбира се в магазините.

Пък ако остане време, може да започне да тества и възглавниците. Но май ще остави тази отговорна задача за друг Перфектен ден :)

Повечето блогъри в щафетата обясняват, че 24 часа са твърде кратко време за един Перфектен ден. И Happy е съгласен с това мнение, защото от работа не му остана време за поне 6-7 хапвания, сладка дрямка, хубава разходка, четене на книжка и още толкова интересни неща…

Етикети: , , , ,

2 коментара по “Цял ден да тествам матраци – моят Перфектен ден”

  1. Оригинално! И аз съм малко нестандартен (в някои отношения – като слонче) и затова ценя нестандартната реклама. Особено когато е поръсена обилно с хумор… ;-)

  2. [...] много важно при покупката на матраци е да ги пробвате. Не се срамувайте да легнете за 5-10 минути и да се убедите, колко удобно се чувствате. Достатъчно [...]

Вашият коментар