Пълноценният сън – лекарство срещу главоболие!

На 25 юни 2015г. в Гранд Хотел София бе проведена пресконференция с журналисти от печатни и електронни медии, на която експерти от Центъра по главоболие в София представиха данни от последните проучвания, касаещи видовете главоболие и начините за тяхното лечение.

Вече е безспорна връзката между качеството на съня и пристъпите на главоболие и мигрена. Според невролозите спазването на установените правила за добър сън превръща хроничното главоболие в епизодично. Нещо повече – ако успеем да увеличим фазата на дълбок сън, не само че няма да страдаме от досадна болка, но ще се чувстваме по-свежи на сутринта и ще изградим по-силна имунна система.

По време на събитието беше представена и най-новата гама възглавници Technogel  – със мемори пяна и 3-измерен термочувствителен гел. Създават оптимална опора в областта на главата и врата, оказвайки минимален натиск и съпротивление върху спящия, а високотехнологичния гел балансира температурата и осигурява комфорт по време на съня. Именно терморегулиращото свойство на гела спомага за удължаване на фазата на дълбок сън и гарантира възстановяващото действие на човешкия организъм.

Експертите съветват - постигнете качествен сън за живот без главоболие!

Technogel – вдъхновени от съня!

Всички възглавници Technogel могат да бъдат намерени в търговската мрежа на магазини Happy Dreams.

Вашият коментар